marți, 15 decembrie 2009

Nane - Relaxo Mixtape [Hot New Shit]



Cel mai tare material romanesc care l-am auzit in ultimii multi ani! Tocmai s-a pisat pe toate "vedetele" din Romania baietasu' asta!
Downloadati de aici, face fiecare secunda! Eu sunt absolut extaziat de ce aud in boxe! Sincere felicitari!
O preluare Galaxiu.
UPDATE: Sa va iau blogurile de muzica in pula, care dormiti! :))

9 comentarii:

  1. Si mie imi place Nane ....da' ce zici tu e aberant ...asculta albumule : Nopti prea lungi [ Nimeni Altu' ] , Alchimia veninului si mai noi Poezie Balistica [ Cedry2k ] , Cel al lui Carbon si mai sunt .....si Nane e bun !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma lasi, ma, pe mine cu drogatii tai penali?
    E ultimul comment Anonim pe care il aprob!

    RăspundețiȘtergere
  3. Relaxo a spart topurile, unora le este greu sa accepte adevaru' !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. gresesti cu parerea asta despre NA, si C2k.. oricum daca nici 2012 nu ti-a placut .. nu suntem din acelasi film

    RăspundețiȘtergere
  5. Bai, Fanel, stii cati ani are Nane? 18! Da, 18! Ai ascultat ce spune pe mixtapeul asta, la 18 ani?
    Stii de unde e? Din Orsova! Nu din Bucuresti, nu din Timisoara, nu din Constanta, din Orsova! Ai auzit de Orsova? Stii unde e pe harta? Sigur o sa stii, in curand, daca pustiul asta o tine asa!
    Tind sa cred ca ascult rap de cand tu invatai sa scrii, dupa argumentele pe care incerci sa mi le prezinti, daca le pot numi argumente.
    Nu vreau sa fiu pe film cu tine, daca intri pe TKC, tu esti pe film cu mine, nu eu cu tine. Daca nu, nu mai intra, ca iti pierzi timpul. Si, in niciun caz, nu te mai obosi sa ma contrazici. Nu e constructiv. Cand spun ceva, o spun din suflet, mi-o asum, ma semnez si ramane batut in cuie.
    Pe mine m-a spart baiatul asta! O spun sus si tare in fata oricui! S-a pisat pe toti!
    Altfel, TKC e filmul si lumea mea si esti binevenit doar daca te simti bine. Altfel, fa ce stii.
    P.S.: Off topic, inchei cu un gand foarte rau pentru toti maimutoii care o ard promoteri cu bloguri de muzica, niste oboseli triste care pupa in cur "vedete" din "industria" romaneasca [a se remarca ghilimelele]. Toti o apa si-un pamant! In curand o sa va rugati de pustiul asta sa va dea un interviu, o "exclusivitate", cum va place voua sa o ardeti, v-o dau scris! :)) KDG garanteaza! Atat!

    RăspundețiȘtergere
  6. P.S.2: Sa imi aduc aminte ca asa au ars-o si cu Oncescu?

    RăspundețiȘtergere
  7. Omule , mie imi place Nane , l-am ascultat de la primul mixtape , prin 2006 parca , il sustin peste tot ...da' nu poti sa zici ca e peste Nimeni Altu' sau Cedry2k ...ca zici ca , ca tanar mc' e cel mai bun e alta treaba ....

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi se spune grassu sant din buc...sant mai mare cu mult fata de nane...dar am o vorba pt el....RESPECT....bafta fratello

    RăspundețiȘtergere