sâmbătă, 2 ianuarie 2010

[KDG Journal] Jurnal de vacanta / Petrosani / Revelion 2010






























La Multi Aniiiii!!
Am revenit acasa, la treaba, dupa o meta-vacanta in Petrosani! Sharing is caring, deci aveti mai sus cateva din sutele de chestii pe care eu, personal, nu o sa le uit niciodata!
Shoutout intregii lumi fara de care showul nu ar fi existat: Nicalai, Simo, Nane, Alexandra, Skizzo, Deea, Codruta, Coste, Dizzy, Sharon, Hotel Petrosani, Galaxiu Studio, Buze Bar! Ye ye, nigga! I see you, nigga!
Mai detaliat, in ordine aleatorie:
Felicitari Nicalai si Simo pentru mega-treaba care au facut-o cu Galaxiu Studio si Buze Bar! La mai mare! Multumiri pentru vacanta de rege pe care mi-au oferit-o!
Felicitari Calin de la Buze Bar, care face arta dintr-un Courvoisier flambat!
Hands up for Nane, care a castigat titlul de "Cel Mai Bun Mixtape al Anului" la doar 2 saptamani de la lansarea Relaxo! Thumbs down si multa muie blogurilor de muzica! Stiti voi de ce!
Felicitari Nicalai care mi-a dat 6-0 la PES! :)) Scorurile finale ale meciului secolului: 12-12 [PES], 4-3 [FIFA]. Prea strans ca sa imi asum victoria sau sa ma bucur de ea, ceea ce e ok, rivalitatea continua! Si Oncescu e bun, no f-in around! :)) Da' nu mi-o da mie pe Pisi, asa ca degeaba! :))
Multumiri Codruta si Coste pentru toata amabilitatea voastra, mi-am rupt fundu' pe sania aia, but it's all good, what a ride! :)) Daca nu era vinul vostru fiert si tuica, probabil inghetam acolo sus! ["PROBABIL", Simo, da? :))]
Shoutout Skizzo, Deea, Dizzy si Sharon, am ras de m-a durut burta! Skizzo nu mai are scapare oricum! La nebuni! :))
Sper ca nu am uitat pe nimeni! Daca da, fara intentie!
One time for Petrosani!
Thank you for the memories!

2 comentarii: