luni, 26 aprilie 2010

On Vacation

In primul rand, scuze, n-am mai scris o gramada de timp. Sincer, nici nu am avut vreun chef, am trecut [si, probabil, inca mai trec] printr-o pasa foarte proasta. Intr-un cuvant, m-am plictisit. De tot. De lipsa de timp liber, de bani niciodata destui, de probleme, de job [mai ales, fiind cauza principala pentru toate cele de mai sus], de bloguri, de socializari proaste online, de calculator si tot ce presupune el, de design, de fotografie, etc.
Norocul meu este ca am in jur persoane pentru care ma puteti invidia, care nulifica aceste stari. Putini, dar "mari". Mi-as dori sa am timp sa ii vad mai des. Dar fericirea nu poate fi apreciata ca atare decat atunci cand iti este dozata, iar eu nu m-am bucurat niciodata de supradoze de serotonina. Tin neaparat sa va multumesc, pe aceasta cale, va multumesc ca sunteti acolo, ma suportati si imi oferiti sprijinul de care am mare nevoie acum.
Plec in vacanta, la Paris. Ma intorc saptamana viitoare, marti, daca nu erupe niciun vulcan, nu cade avionul, nu vin extraterestrii, etc. Imi iau camera cu mine si prestez, pentru ca acum cu siguranta voi trage cu mare interes si entuziasm, senzatia de nou stimulandu-mi simturille.
Daca nu ati abandonat TKC si cititi aceste randuri, desi Iancu scrie cam rar, VA MULTUMESC!
Cand ma intorc, sper sa fiu fresh, sa continui sa investesc in fotografie si sa ma apuc in sfarsit de video si 3D. Avem planuri!
Aveti grija de voi!

2 comentarii:

  1. care te pup, frate pinnz, sa ajungi cu bine, sa te-ntorci cu si mai mult bine si, intre dus si-ntors sa prestezi neste poze spectacol care este. care te pupa fratele florescu, bă pinguin flocos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Florescu, imperial, ca de obicei!
    Pinguin imperial, that is! :))

    RăspundețiȘtergere