sâmbătă, 28 februarie 2009

Logo 2.0

O mica schimbare de logo, am reusit in sfarsit "sa fac valuri" si sa mai adaug niste chestii. Acum arata mai ok if you ask me. Alte modificari pe viitor.

vineri, 27 februarie 2009

miercuri, 25 februarie 2009

Ne radem, ce pula noastra!

Am primit mailul asta si mi se pare absolut genial. Este un tratament pentru dependentii de internet! GRATUIT! :)) Credits oricui i-a apartinut acest text, sa ii traiasca familia :)
Deci vine cam asa:

Vreti sa iesiti din Internet?
...atunci cititi urmatoarele indicatii:

Inchideti toate site-urile si programele internet!
Coborati sistemul de operare!
Scoateti din priza computerul, imprimanta si modem-ul!

Luati in mai multe trepte contact cu viata reala pentru a evita socurile psihice dupa cum urmeaza:
Treapta 1
Deschideti fereastra (nu a browser-ului) si inspirati adanc.
Atentie, aici nu se poate seta contrastul, culorile si nu detineti posibilitatea de a regla tonul! Acceptati totul asa cum este. Sunetele pe care le auzi acum nu sunt MP3 ci reale, atentie totul este live!

Treapta 2
Mergeti cativa pasi prin camera.
Ce se misca sub dvoastra se numesc picioare si va apartin. Nu va faceti griji, pana acum totul decurge normal!

Treapta 3
Uitativa in jurul dvoastra pentru a afla daca se mai misca cineva sau ceva.
Deplasativa in directia acestuia si conversati cu el sau ea. La aceasta conversatie nu aveti nevoie de tastatura!
Va raspunde persoana respectiva? Daca da, fii foarte precaut, acesta nu este un forum sau un chat. Injuriile pot duce aici la vatamari corporale!

Treapta 4
Incercati sa mancati. Pentru a face acest lucru, deschideti toate usile dulapurilor de bucatarie, daca in unul dintre aceste 'dulapuri' se aprinde o lumina si este rece, ati gasit frigiderul. Uitati-va in interiorul acestuia, vedeti ceva comestibil?
Atentie, inainte de a baga ceva in gura, cautati bara de cod pentru a scana data de valabilitate, este aceasta depasita, aruncati produsul respectiv la cosul de gunoi. Pentru acest demers nu este necesar sa apasati tasta 'Del'.

Treapta 5
Parasiti casa pentru a umple 'dulapul rece si iluminat', aceasta actiune se numeste "a merge la cumparaturi".
Atentie, daca totul vi se pare ciudat, rugati pe cineva sa va indrepte spre un magazin cu produse alimentare!
Uitati-va atent in jurul dvoastra, masinile sunt reale, traversati strada doar cand aceasta este intr-adevar libera sau semaforul arata culoarea verde. Chiar daca vi se pare neobijnuit, aici detineti doar o viata, nu unsprezece screen names. Un restart nu este posibil si nu o sa intalniti nici o vrajitoare care sa va ofere bauturi miraculoase pentru a va regenera!

Treapta 6
La reintoarce in cazul in care intampinati creaturi mici (numite copii in aceasta lume) care va numesc tata sau mama, este posibil ca acestia sa fie copii proprii, nu-i eliminati si incercati sa va reamintiti numele acestora. Reusind acest lucru, totul este mai usor, daca nu, intrebati copii cum se numesc si salvati cele spuse de acestia.

Treapta 7
Dupa ce ati ajuns acasa, asezativa comod in fotoliu!
Super, incet-incet reusiti. Acum alegeti o carte din raft si cititi cateva pagini din aceasta. Cartile sunt obiectele acele grele care se pot deschide, unele dintre acestea au si imagini, nu va speriati.
Cum este, observati ca prin a citi va lucreaza cerebelul? Ce se misca acolo sunt neuroni si nu virusi sau troieni.
Nu va ajuta cu nimic sa faciti click pe pagina pentru a trece la urmatoarea dupa ce ati termitnat de citit, va trebui sa rasfoiti manual.

Treapta 8
Va recomandam sa nu cititi mai mult de 10 pagini la inceput!
Puneti cartea din nou in raft si salvati locul unde ati pus aceasta carte.
Chemati-va partenerul, acesta este cel sau cea care clatina usor din cap pe celalalt fotoliu din camera.
Incercati sa o sau sa-l linistiti spunand ca este totul in ordine cu dvoastra si ca doriti sa va resetati.
In primele zile nu are sa va creada nimeni, nici macar cainele familiei, dar dvoastra o sa reusiti.

Vindeti modem-ul si cumparati un aquariu.
Functioneaza ca si un screensaver si este unul dintre primele semne de insanatosire.

Ati reusit, bine ati venit in viata reala!

Remember / Cristian Nemescu - Marilena de la P7




Marilena de la P7 spune povestea lui Andrei(Gabriel Huian), un adolescent de 13 ani dintr-un cartier din Bucuresti, care decide intr-o buna zi sa fure un troleibuz pentru a o impresiona pe Marilena (Madalina Ghitescu) - o prostituata de care s-a indragostit. Regia - Cristian Nemescu
Mai multe despre viata regretatului Cristi Nemescu, aici.
Creditele merg la: mteodorescu si Carmool

Creaturi / Pestele cu cap transparent (foto in premiera)





Specia Macropinna microstoma este cunoscuta lumii stiintifice inca din anul 1939, doar pe baza a catorva exemplare scoase accidental la suprafata. Primele fotografii si filmari ale acestei finte stranii au fost realizate de abia in anul 2004, fiind date publicitatii pe 23 februarie 2008.

Ciudatul peste cu capul transparent a suscitat instantaneu curiozitatea oamenilor de stiinta din intreaga lume, in special datorita craniului sau care este de-a dreptul transparent, usor fosforescent, iar prin acesta se pot observa oasele , pielea, limba, organele de simt si creierul.

Ceea ce la prima vedere par ochii sai, sunt de fapt organele prin care acest peste miroase si simte in acelasi timp particularitatile mediului sau ambiant. Ochii sunt situati in crestetul capului, afand forma si rolul unor periscoape. Aceiasi ochi neobisnuiti au proprietatea de a pivota si de a se roti in jurul propriei axe. Pozitia ochilor il ajuta sa distinga prada de dedesubt, o calitate necesara pestilor care vaneaza in adancul intunecat al Oceanului Pacific.

Macroppinna microstoma este un peste care atinge doar 15 cm. lungime, fapt care nu-l impiedica sa fie un pradator feroce in lumea abisala de pe fundul oceanelor. Traieste la adancimi de peste 600 metri, in zone unde vizibilitatea este aproape nula. Cercetatorii americani au descoperit ca pestele isi petrece majoritatea timpului stand nemiscat. Formatiunile verzui de deasupra ochilor filtreaza lumina primita de la suprafata apei, permitandu-i astfel sa observe mai usor bioluminiscenta produsa de meduzele si pestii abisali care trec pe deasupra sa.

Sursa: Descopera

Resident Evil 5 trailer


Mai e o saptamana pana apare si nu pot spune decat... ABIA ASTEPT!!! Cand apare nu cred ca voi mai putea fi contactat cateva zile prin orice mijloc terestru sau extraterestru. :))

Random Art by An1ken






Galeria completa a artistului, aici.

Lyon - Barcelona (1-1) Juninho goal (7')


Golul de 1-0 din minutul 7 nu are nevoie de prea multe comentarii.
Later edit: Pentru ca imbecilii astia se tot fut in cur si scot clipurile din toate sursele posibile (licenta UEFA or whatever), trebuie sa dau un link catre un site privat. Clipul acestui gol fantastic, aici. Sa o luati la muie YouTube, Vimeo si DailyMotion!

marți, 24 februarie 2009

Mickey Rourke Independent Spirit Awards Speech


Speechul dracului de Mickey Rourke, castigator Independent Spirit Awards 2009 pentru rolul principal din The Wrestler.
Sursa: Galaxiu

duminică, 22 februarie 2009

Legalizati marijuana!


Scuzele de rigoare pentru scrisul greu de citit de pe poza, mi-am adus aminte de ea, o pun ca un remember, pentru ca am facut-o cu mult timp in urma. Anyway, am primit un link pe messenger de la Yozzz (holla, nigga!), despre un mars pentru legalizarea marijuanei. Mi se pare o chestie absolut tare si sunt satul de cretinii indoctrinati de stirile pro tv care au ceva rau de spus despre ceva ce nu cunosc, in cazul asta un drog usor precum canabisul. Sa traiesti in Europa in ziua de azi si sa nu fi tras niciodata dintr-un joint mi se pare sincer cam la fel cu a nu fi baut niciodata bere. Hai sa fim mai deschisi la minte. Poate textul de pe poza o sa va faca o noua imagine a plantei in cauza. Mai multe despre marsul din Targu-Mures, aici.

Remember / Snoop Dogg feat. 2pac & Daz - Midnight Love


O melodie cu totul speciala pentru mine, care imi da mereu filme. Si noul meu ringtone.

vineri, 20 februarie 2009

T.I. feat. Justin Timberlake - Dead and Gone (hot new shit)


T.I. Ft Justin Timberlake-Dead And Gone(2009) from Ducky on Vimeo.

The Weezy Effect 2 Mixtape


Desi l-am luat de cand a aparut, abia acum am apucat sa il ascult si pot sa spun ca este unul dintre cele mai tari mixtapeuri pe care le-am ascultat in ultimul timp.
Download link: aici.

End of the World Simulation


Asa scrie pe site: "A dazzling digital rendition of what it would look like if the Earth got totally killed by an asteroid. Sure, it would suck for us, but it'd be a pretty neat show for any aliens hanging around in the solar system."
Multumiri Webteh pentru inca un material bun, cum ne-au obisnuit.

15.02.2009 Merry Christmas, Bucharest!


Poza facuta pe 15 februarie in fata magazinului Bucur Obor cu un N73, scuze pentru calitatea pozei, dar Merry Christmas! :))

Widjita Photo Gallery (Portrait Photography)




La o plimbare prin DeviantArt, am dat peste galeria acestui fotograf din Indonezia. Aruncati un ochi aici.

miercuri, 18 februarie 2009

Young Jeezy - Welcome Back (hot new shit)

Water by KDG


Si daca tot am dedicat ziua de azi site-urilor si proiectelor care folosesc apa ca si efect, nu pot incheia altfel decat cu un inceput de proiect, doar pentru a demonstra ca se poate. :)

Bacardi Original Mojito




Apropos de apa si de efecte geniale, trebuie sa vedeti neaparat site-ul Bacardi Original Mojito, chiar daca este in poloneza. Se intra un pic mai greu pe el ca au un fel de concurs unde trebuie sa bagi un mail (random, am bagat eu) la inceput, o parola si niste cifre (la fel de random). Dar merita efortul, pentru ca este unul dintre cele mai frumoase site-uri pe care le-am vazut.

Water Effects Tutorials

Pentru ca sunt printre cele mai cautate si spectaculoase efecte din fotografie, m-am decis sa pun linkuri catre niste tutoriale, care, folosite asa cum trebuie, vor schimba o simpla fotografie intr-o opera de arta.
Efectele nu sunt greu de facut, nu aveti nevoie decat de pozele potrivite si foarte multa rabdare. Nu uitati ca nicio poza buna nu se face in 10 minute si ca nu va grabeste nimeni sa terminati ceva "azi".
Click pe titlurile de mai jos pentru a ajunge pe paginile cu tutoriale.

Water effect on products:


Water effect on people:

marți, 17 februarie 2009

Lady Gaga - LoveGame (hot new shit)

The Taking of Pelham 123 HD movie trailer [starring Denzel Washington & John Travolta]


Am aflat azi dimineata despre filmul asta, pe care subit abia il astept, fiind cu 2 dintre actorii mei preferati. Desi subiectul nu ma impresioneaza peste masura la prima vedere, presupun ca cei 2 monstri sacri ai cinematografiei vor juca pe masura numelor care si le-au facut. Therefore, I can't wait.

2009 NBA All Star Weekend Wrap


Sa ne amintim cele mai frumoase momente din All Star Weekend 2009.

NYC 2008 by Vicente Sahuc


New York 2008 from Vicente Sahuc on Vimeo.
Explorand Vimeo la intamplare in cautarea unui clip despre New York, am dat peste acest filmulet foarte tare. Ca si explicatie, nu pot gasi nimic mai potrivit decat commentul autorului:

Slow motion made in New York in 2008 with a cheap casio camera (sorry for the low quality and the jpeg artefacts!)
Hope you'll like it!
Music: "Numb" by U2 (zooropa album)


27th january:
First of all a very big thanks to all of you, for all your nice comments! I'm very pleased to see that many of you loved it!

And there is also many questions about technical details.
So this is how I proceded:

The shots were done with the casio EX-F1 at 300 fps and edited at 24 fps. You can't choose the quality, so you'll get low definition and strong compression (it's a 700 euros camera...).
I was roller skating, this gave the long and smooth travellings. but the most important thing is the stabilization, I used the Steadicam Merlin for that. It's really important. The rollers were important but the steadicam is the key (with the slow motion) of the smooth touch.

For the colors, I edited it on Premiere. Transforme the .mov in single frames with Quick Time. And used Photoshop with the "automate" fonction.
Then two layers, a black and white and a color with a polaroid effect. Then 50 or 55% opacity on the top layer. And back to a .mov folder with Quik time. And then the sound in Premiere again.
But I guess that if you desaturate, contraste and add some yellow on the highlight and midtone, it would be something very close to that.

I think I didn't forget anything
Thanks again for watching it.
Best!
Vicente

luni, 16 februarie 2009

duminică, 15 februarie 2009

God of War 3 trailer (PlayStation 3 exclusive)

Singurul joc pentru care mi-as dori sa imi cumpar un PlayStation 3. Cel mai bun action all-time.

Merry Christmas BITCH.


Wifes Christmas Present. Funny - The most popular videos are here
Absolut genial si inca o dedicatie divelor! :)

"Dama la volan, fratilor, atentie!"


Nu sunt de parere ca masinile sunt rezervate exclusiv barbatilor, am intalnit si femei care conduc bine. Intr-adevar, putine, dar exista. In niciun caz vreuna din acest clip, oricum. Este foarte tare, haideti sa il vedem fara misoginism.

G-Unit - I'll Be The Shooter


Un nou diss la adresa lui Rick Ross, beeful lor capatand demult amploare. Scenele sunt din jocul 50 Cent: Blood on The Sand, pe care sunt mandru sa il am in raft. :)

2009 NBA Slam Dunk Contest


Azi dimineata a avut loc concursul de dunkuri din All Star Weekend. Din pacate, notele au fost subiective, iar "albul" Rudy Fernandez, care a dat cel mai frumos si cel mai creativ dintre toti, a fost furat. Una peste alta, a meritat vazut showul. Enjoy!

sâmbătă, 14 februarie 2009

CTStyle feat. Capeliy - Imagini Sumbre


C.T.style feat.Capeliy - Imagini sumbre.wav -

Street Fighter 4 / Remember Street Fighter 2


De cateva zile, ownerii unui Xbox 360 modat se pot bucura de unul dintre cele mai asteptate fightinguri 2d din ultimul timp. Street Fighter 4 duce mai departe cu succes tot ce au reusit SF2 si SF3 inaintea lui. Cu o grafica exceptionala si un gameplay mai mult decat promitator, acest joc are sanse mari sa ajunga unul dintre marile clasice ale genului.
Si ca sa ne aducem aminte de Street Fighter 2, unul dintre primele jocuri arcade din viata mea, propun acest clip cu remixul HD de pe Xbox Live Arcade.

Pepsi Max ad - Interview

vineri, 13 februarie 2009

Bitza - Cronica Unei Vedete


Dedicatie "divelor". Sa ajungeti mari vedete, ati putut / Ca aveti talent cu caru', nu ca v-ati futut / Ne pareti si mai frumoase, aproape culte / Atat de proaste si din ce in ce mai multe.

joi, 12 februarie 2009

Politia, abuz si inutilitate, nu siguranta si incredere


Am gasit acest clip pe Webteh si ma simt obligat sa il pun si eu, el demonstrand inutilitatea si abuzurile acestui organism parazitar numit Politie. Pentru cei ce contesta, vin cu intrebarea: "Cand a facut VREODATA Politia ceva bun / util pentru voi?"

marți, 10 februarie 2009

Flashing Lights by KDG


Pentru ca tot vorbeam ieri despre light painting..

615 / Young Buck - I'm On It (hot new shit)


Link. Sursa OnSmash.

Curaj


Desi nu vreau sa amestec pe nicio parte The K's Corner cu politica, am ramas impresionat de acest clip si de curajul acestui om. Imi vine in cap un vers din Manowar "Battles are fought by those with the courage to believe". Mai multe in explicatia filmului de pe YouTube.
Anume: In 1976 Constantin Parvulescu,membru fondator al PCR cere cuvantul in cadrul congresului. Obtine cu greu dreptul de a vorbi( se aude in fundal Ceausescu care da liber). Critica atat organizarea cat si pe Ceausescu cu un curaj nebun. Analizand mai in profunzime,nu credem ca ar fi facut toate acestea ca fiind infiltratie KGB-ista( poate de asta Ceausescu nu l-a omorat) avand in vedere ca Parvulescu mereu s-a aratat ca fiind impotriva dependentei de Moscova si, mai tarziu, in '89 fiind semnatar al Scrisorii celor sase. Este dat afara din partid,pus sub supraveghere,arestat la domiciliu insa nu omorat. Moare la varsta de 96 de ani,in 1992. Deci a ajuns ca sa-si vada oponentul executat in dec '89.

luni, 9 februarie 2009

Tattoo Artists


Inspirat de Miami Ink probabil, am decis sa fac reclama celui mai ok site de tatuaje pe care mi l-a dat googleul. Tatoo Artists este plin de designurile interesante a peste 3.900 de artisti. Take your time and enjoy!

Random Art

Unul dintre cele mai "dificile", creative si de mare efect procedee din fotografie, light paintingul:

Si un color splash simpatic:

sâmbătă, 7 februarie 2009

JerryCo feat. Villy - De cand ai plecat


Am descoperit melodia aseara impreuna cu un prieten, si nu pot sa spun decat foarte tare! Succese pustiului si sa o tina asa!

joi, 5 februarie 2009

Remember / Cabron cu Puya si Iony - Lumea te vinde

Pulp Fiction Typography


Pentru ca am studiat cu ceva timp in urma fenomenul "art typography" si impactul lui, nu putem omite acest clip facut dupa celebrul film "Pulp Fiction". (Nu o sa ma leg de cei ce copiaza cu prost gust acest clip in ziua de azi.)

Stigma - Eternity (nature, chillout)


Pentru ca nu am mai pus de ceva vreme nimic pe chillout, si mai trebuie sa ne si chilluim din cand in cand, nu? Relax and enjoy!

Chrono Cross - People Seized With Life


"People are brought into this world, perhaps by God, or evolution. Made to make the best out of that which is allotted them. They are thrust into a game, forced to play, their lives on the line. Made to play a game to which they don't even know the rules. The only alternative is to give up, quit, leave the playing field... To forfeit. That is our only real choice; Play or forfeit."
O melodie exceptionala. Un joc exceptional. Replici pe masura. Amintiri din tinerete. Melodia asta este absolut speciala. Cuvintele nu-si au sensul. Press play.

The FWA


FWA este un site execeptional pentru designerii ce au nevoie de un gram de inspiratie. Obligatoriu de vizionat sunt categoriile Winners si Wallpapers. Have fun!

miercuri, 4 februarie 2009

Night in The City Reloaded by KDG


In spiritul primei poze gen, postata un pic mai jos. Exact aceleasi specificatii, Carmool, Colentina, 8 secunde, Photoshop.

marți, 3 februarie 2009

Stupid cats


Nu ma caracterizeaza clipurile cu pisici, dar atata prostie este rara. :)) A, si da, nu imi plac pisicile.

Sisu feat. Cabron - Bucuresti


Dedicata orasului care m-a legat si ma leaga de multe. Ca doar aici am crescut, nu?

Night in The City by KDG


M-am tot gandit daca sa pun sau nu poza asta. :) Dar cum este cea mai reusita poza care mi-a iesit anul asta, de ce nu?
Model ( =)) ): Carmool
Cartier: Colentina
Ora: 22:00
Fotograf: Je
Camera: Nikon P5100
Expunere: 8 secunde
Prelucrare finala: bineinteles, Photoshop

Leave in style by =eigenI


O alta poza care mi se pare absolut spectaculoasa. Mai multe ale acestui autor, aici.

Coca Cola Heist


Un spot foarte tare la Coca Cola.

Lil Wayne @ SuperBowl






luni, 2 februarie 2009

The aliens have landed


Probabil nu a observat nimeni, dar undeva jos in partea dreapta, sub listele alea lungi de arhiva si taguri, am bagat (ce urat suna, am bagat) un element de contorizare al oamenilor de pe site. Cand dam click pe chestia aia unde scrie "1", apare o harta, cu toti vizitatorii din toate timpurile si pozitionarea lor pe glob. Dupa cum vedeti in print-screen-ul de mai sus, am un vizitator care locuieste in mare, practic. Nu stiu daca e vorba de vreo sirena sau vreo balena (aluzii, nasoalelor), dar tineam neaparat sa pun poza asta. Cum, frate, "Unknown"? Si cum in ocean? :))
Later edit: Am sters lista aia lunga de etichete, nu cred ca folosea cuiva.