duminică, 13 septembrie 2009

[KDG Journal] 13.09.2009

Cu siguranta unii prieteni stiu ca, mai mereu, ziua de 13 este norocoasa pentru mine, sau cel putin asa m-am obisnuit de-a lungul timpului, pornind de la ideea ca trebuie sa fie altfel decat ghinionista, sa fiu eu mai special ca restul.
Coincidenta sau nu, pana acum mi-a cam iesit [asta cu ziua de 13, haha].
Astazi m-am trezit din pat cu aceeasi idee, curios, pot spune, despre cum se va manifesta norocul meu. Am jucat la pariuri si nu am castigat! :))
Mi-am petrecut dupa amiaza in scaun, fara chef de nimic, am vrut sa lucrez ceva, am vrut sa invat ceva, dar viata si-a cam lasat coltii prin mine in ultima perioada, iar eu nu prea mai am dispozitie de nimic cateodata. Asta a fost una din acele zile.
In fine, pe scurt, nu s-a intamplat absolut nimic spectaculos! Pana acum 10 minute...
Am intrat pe The K's Corner si am postat ceva, iar, pe langa faptul ca am observat ca ma apropii de postarea cu numarul 400, am observat ca am depasit 10.000 de views, si asta, pentru mine, este ceva incredibil.
Daca cineva imi spunea pe 01.01.2009, cand TKC a aparut pe lume, ca pe 13.09.2009 voi avea 10.000 de vizite din toata lumea, probabil radeam. Da' radeam , frate, nu asa! Counterul care tocmai a depasit 10.000 a fost bagat in luna februarie, cate vizite peste sunt nici nu conteaza.. Ceea ce vreau sa va spun, de fapt, este:

VA MULTUMESC!

Ma inclin si va multumesc tuturor care va ocupati timpul liber in The K's Corner si impartasiti din pasiunile mele, ca altfel nu ati fi fost aici. Voi ati facut inca o zi de 13 sa fie norocoasa pentru mine! Sper sa gasiti destule motive sa continuam sa ne distram impreuna, cum am facut-o si pana acum! And just chill!

2 comentarii: