luni, 23 noiembrie 2009

Maria Teodora



















Cum spuneam acum vreo luna, pe 21 noiembrie a fost spectacol. Spectacol cu ocazia botezului micutei Maria Teodora Florescu, fetita fratelui Florescu [Bani Gheata, Bani in Banca, Bani Tineri, Bani Pe Jos, Bani Pachete, Bani Nelimitati, Bani Teancuri, Regele Secsului, Imblanzitoru' de Lei, Mondialu', smmstsfmjpi].
Nu o sa uit niciodata ziua asta, m-am simtit mega-ultra-terra-bine! Mai sus avem o parte din sutele si miile de poze care s-au facut, mai exact cateva pe care am apucat sa le editez, acolo, de o ciunga. Am mai spus-o, unele poze nu au nevoie de editari. Stati pe zona, poze mai vin!
Maria Teodora este un copil frumos si foarte cuminte! Sa traiasca!

LATER EDIT: S-a executat si updateul, am adaugat cateva poze noi, le-am facut sRGB, deci problemele de contrast ar trebui sa fie rezolvate acum. Daca inca persista, ce pot sa spun, cumparati-va monitor! :)) Poze mai sunt, sute, asa ca poate ne reintalnim cu Maria Teodora intr-un nou episod saptamana viitoare. Stati tunati!

2 comentarii:

  1. Merci, tata! ca de obicei, cristi iancu [a.k.a. bani grup, bani garla, bani stol, bani cireada, bani la modu' grav] a fost Imperial!
    Ai rulat! ;) Te pupa fratili floresq, si la fel si fetili! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. vaiiiiii divina papushica :X:X:X
    !!!!!!!!she's an angel !!!!!!!

    SA FIE FERICITA, SANATOASA si IUBITA !!!

    RăspundețiȘtergere