vineri, 15 ianuarie 2010

DotA - X / Y / Z + Genocide [Pro Players]

Daca tot am spus aseara ca mi s-a facut o pofta nebuna de DotA, m-am gandit sa mai pun niste clipuri tari. Desigur, tari doar pentru cei care inteleg ceva din ele. Si daca nu stii DotA macar la nivel mediu, nu ai nicio sansa sa intelegi ceva. You have been warned!

2 comentarii:

 1. Buna ziua ,

  Am ajuns pe site-ul dumneavoastra cautand diverse bloguri pe google si m-am gandit sa va scriu sa va rog ceva daca este posibil.
  Sunt la inceput cu un site http://www.francez.ro . Am incercat sa fac un site util pentru toata lumea , cu dictionare si
  tot felul de chestii legate de limba franceza si Franta.Puteti chiar si traduce un text intreg in orice limba , nu doar franceza.Consider ca este util pentru toata lumea.
  Cum abia am inceput , mi-e greu si incerc sa-l promovez .Intrebarea mea este daca ma puteti ajuta ,
  adaugandu-mi site-ul la blogroll sau oriunde pe site-ul dumneavoastra . M-ar ajuta enorm un link la dumneavoastra .
  Daca va place site-ul meu si considerati ca merita va raman recunoscator.

  Va multumesc,
  Cu stima,
  Tudor
  Tradu texte in orice limba - Dictionar Francez
  admin@yahoostatus.ro

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu stiu ce sa iti raspund deocamdata. Am scris de site-ul tau pe twitter ca sa nu uit, promit sa il si surfez cand gasesc niste timp liber, de care nu prea dispun acum.
  Schimburi de linkuri nu fac din principiu, am facut o singura data, nu mi-au convenit datele problemei si nu mai fac de atunci.
  Ideea este ca nu stiu daca ai apelat la persoana care trebuie. Blogul asta nu este promovat, nici nu imi doresc, il prefer asa cum e, exclusivist, cu numai o categorie de oameni care sa il viziteze. Nu stiu daca eu sunt persoana potrivita sa iti fac reclama, din moment ce nu imi fac nici mie, sau sa te pot ajuta cumva, dar daca siteul tau este ok, o sa mai amintesc de el.
  Asta e tot ce iti pot promite acum.

  RăspundețiȘtergere