luni, 25 ianuarie 2010

HDR Tutorial on Abduzeedo


Mai tineti voi minte poza lui Nicalai din Milano? Ar trebui, pentru ca arata intr-un fel. Eh, by popular demand, am scris un tutorial pentru Abduzeedo despre secretul acestor HDRuri, si, daca ma intrebati pe mine, cea mai buna metoda pentru a le obtine intre restul de fakeuri facute cu diverse pluginuri.
O sa il numim The Power of Masking, pentru ca totul tine de mastile din Photoshop in final.
Astazi, a fost si publicat, mai tarziu decat era prevazut, dar acum nu mai conteaza. Bineinteles, este o onoare pentru mine sa ajung pe cel mai tare site de design din lume si tin neaparat sa le multumesc tuturor celor care nu au crezut in mine, pentru ca din ura pentru ei ma hranesc, atunci cand eu pun suflet in ceea ce imi place si ei scriu cuvinte lungi si goale. Astazi, tocmai am mictionat pe ei!
Paharu' sus pentru Nicalai pentru ca m-a lasat sa ii editez poza, inca o data sus pentru fratele Florescu care m-a ajutat cu layoutul de pdf [asta, recomand downloadul si vizualizarea tutorialului in format pdf] si multumesc Abduzeedo, cu care o sa mai colaborez pe viitor, dar prefer sa pastrez surpriza, ca fara suspans nu mai e fun.
In final, linkul.
Have fun si cum spuneam si acolo, let your creativity run wild!

2 comentarii:

  1. Great HDR tutorial! The single photo pusedo HDR is a hard thing to pull off and you have given a great lesson on how to do it. Very similar to the method I used for my tutorial on http://www.Howtotakehdrphotos.com. Cheers!

    RăspundețiȘtergere
  2. Thank you and everybody else who find this tut useful. About the "hard" part, you know how they say it, it's 1% inspiration and 99% perspiration, so you gotta get your feet wet.
    The more you do it, the better your eye will become and with time you'll find it rather easy to pull off.
    It is very rewarding, however, when making something great outta nothing, therefore it's worth.
    More coming, so stay tuned!
    Thanks!

    RăspundețiȘtergere