joi, 8 ianuarie 2009

'Autobiografie' updated

Cu 7 zile in urma, cand s-a nascut acest blog, din dorinta de schimbare (se pare ca pana acum am parte de mai multe schimbari decat ma asteptam, si nu neaparat in bine), am decis ca ar fi cazul sa ma prezint in doua cuvinte. Nu eram convins ca, vreodata, cineva va citi ce am scris acolo, la fel cum nu eram convins ca cineva va urmari ce scriu eu pe tot blogul, de altfel.
Feedbackul a fost mult peste ce m-am asteptat si sunt uimit si in prezent ca exista persoane care viziteaza regulat The K's Corner. Majoritatea apropiati, dar, in mare, tot pentru ei exista acest loc, care a pornit mai mult ca un inlocuitor de mesaje pe mess. Eu vad ceva tare, vreau sa tin minte, il pun aici, nu sunt nevoit sa dau linkul mai departe unui prieten, pentru ca daca persoana respectiva nu are chef sa se uite la ceva in secunda aia, il poate gasi aici si peste 2 ani. Intelegeti? Destul de simplu.
Am promis atunci, la inceput, ca: "prin intermediul acestui blog o sa refulez ura asupra lucrurilor pe care le dispretuiesc, incercand totusi sa nu il transform in cocalari.com". Revenind la ganduri mai bune, m-am intrebat de ce vreodata mi-as pune pe site ceva ce dispretuiesc si daca mi-ar face placere sa vad asa ceva atunci cand intru aici. Evident, nu. Asa am ajuns la concluzia ca ar trebui sa updatez un pic autobiografia, sa vorbesc mai mult despre lucrurile care imi plac si cele care nu-mi plac. Un fel de un pic mai mult blabla despre mine. Pe cine intereseaza, va rog sa recititi al doilea articol de pe blog.
Tin sa le multumesc tuturor celor care s-au deranjat sa spuna ca locul asta e tare, va asigur ca nu ma asteptam la un asemenea feedback, si vreau sa fiti siguri ca voi face tot ce pot ca macar un articol de pe The K's Corner sa vi se para interesant. Cel putin voua, care intrati aici, si avem macar una din preferinte comune. Mersi mult and keep chillin'!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu