marți, 20 ianuarie 2009

"Avem onoarea de-a fi monitorizati prin satelit" / Parazitii

Poate multi dintre voi nu stiu, dar ieri, 19 ianuarie 2009, a fost ultima voastra zi de libertate. :)) Nu pentru ca de azi veti ajunge pe la vreo puscarie, hopefully, ci pentru ca de astazi (20 ianuarie 2009), SMS-urile, convorbirile telefonice si traficul pe internet sunt MONITORIZATE! Da, adica tot ce tine de tehnologie si folositi zilnic. Adica fiecare laba de-a voastra la filme porno, fiecare sms de amor, fiecare combinatie pe care o aveti, orice. Acum poate fi urmarita legal. Bineinteles, cu procesul ala penibil de confidentialitate, dar insasi trasatura umana neaga confidentialitatea. Cei care se vor ocupa de cacatul asta sunt oameni ca tine si ca mine, se poate ajunge la ei, se pot stoarce orice informatii din ei, etc. Deci sa lasam vrajeala confidentialitatii pe mana credulilor.
Si nu e vorba ca nu s-ar fi facut pana acum monitorizari, dar nu se faceau pentru oameni ca tine si ca mine. Si nu ma deranjeaza asta pentru ca ar avea ceva de gasit. Ma deranjeaza simplul fapt ca EXISTA. Ca daca cineva vrea, ma vede. La mine in camera, pe strada, oriunde. Legal. Orice cuvant aruncat aiurea prin sms, telefon sau net, poate fi folosit impotriva ta, daca cineva o sa ajunga sa iti vrea raul. Iar asta, dragi prieteni, nu e deloc pe cat de greu pare. Repet, cacatul asta e facut de simpli oameni, iar intre oameni exista relatii. Get it?
Traim in democratie si suntem liberi, nu? :)) Cine mai crede in aceasta gluma, e momentul sa isi revina. Legea asta ar trebui sa distruga orice urma de idee de libertate. Libertate pentru care niste prosti idealisti au murit candva. Asa ca "ai grija ce pula mea vorbesti tu si pe unde pula mea vorbesti tu", ca daca am citat din Parazitii sus, sa il citez si pe Uzzi, tot am urcat piesa asta zilele trecute pe site. Si sa stam linistiti, se poate si mai rau, nu? Doar traim in Romania.
Link.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu